Hits: 0

میکروواس تراپی (درمان با دستگاه میکروواس) مورد تأیید سازمان غذا و دارو بوده و در حال حاضر پیشرفته‌ترین شکل درمان با تکانه‌های یونی است.‌ برخلاف سایر اشکال تحریک الکتریکی که تنها چند میلیمتر در بدن نفوذ می‌کند و در آن‌ها هر دو الکترود مثبت و منفی روی یک سطح قرار می‌گیرند، امواج میکروواس تراپی کاملاً از دست و پا یا هر ناحیه تحت درمان بدن عبور می‌کنند. پدهای منتشر کننده همیشه با زاویه 180 درجه نسبت به یکدیگر نصب می‌شوند و برای درمان یک دست یا پا یا یک ناحیه از بدن، معمولاً از چند عدد از آن‌ها استفاده می‌شود.‌ پدهای منتشر کننده، پیش از آنکه هر پالس به ایجاد یک پالس با جهت متغیر منجر شود، پلاریته را معکوس می‌کنند، که این باعث می‌شود امواج مغناطیسی به شکل بی‌نظیری در بافت‌ها، خصوصاً در دست و پاها، نفوذ کنند.

میکروواس تراپی یک سیستم درمانی عروقی کم تهاجمی و مورد تأیید سازمان غذا و دارو است که دستگاه مورد استفاده برای آن انرژی الکترومغناطیس را به نواحی مورد نظر در بدن ارسال می‌کند. از آنجا که تأثیرات درمان با دستگاه میکروواس قابل توجه و بادوام هستند، کلینیک تخصصی فیزیوتراپی دکتر سعادتی میکروواس را ابزاری مهمی برای درمان نوروپاتی، زخم‌های غیرقابل التیام، اختلالات ناشی از حرکات تکراری، فیبرومیالژی، آسیب‌های ورزشی شایع و بسیاری دیگر از عارضه‌های مرتبط با نارسایی‌های عروقی می‌داند. جهت مشاوره در زمینه آگاهی از مشکلات قابل درمان با میکرو واس یا رزرو نوبت می‌توانید با شماره‌های 02126722003  و 02126722004 تماس حاصل فرمایید.

میکروواس تراپی چگونه درمان می‌کند؟


در میکروواس تراپی با استفاده از تکانه‌های یونی (که با کمک یک منبع جریان دیجیتال تولید می‌شوند)، خروجی جریان خون به طرز قابل توجهی افزایش می‌یابد و در عین حال تحریک عصبی- عضلانی نیز، خصوصاً در ناحیه پمپ وریدی عضله، صورت می‌گیرد، که این باعث بهبود فرایندهای متابولیک بدن می‌شود.

سپس، سطح اکسیژن خون شروع به بالا رفتن می‌کند. به علاوه، فرایندهای عروق‌سازی (فرایندی که در آن رگ‌های خونی جدیدی شروع به رشد می‌کنند) و نوروژنزیس (فرایندی که در بافت عصبی تازه‌ای شروع به رشد می‌کند) نیز تحریک و فعال می‌شوند. در نهایت، بدن به لطف این فرایند درمانی چند لایه ترمیم می‌شود. البته برای دستیابی به تأثیرات بادوام آن باید درمان چند بار تکرار شود.

میکروواس تراپی چه مزایایی برای سلامت بدن دارد؟


افزایش گردش خون

میکروواس تراپی فوراً و به طور چشمگیری جریان خون را افزایش می‌دهد، که این باعث رسیدن خون بسترهایی مویرگی و افزایش سطح خونرسانی به بافت‌ها، کمک به تکثیر فیبروبلاست و تشکیل کلاژن، فراتنظیم عوامل رشد مشتق از پلاکت‌ها و تقویت مبادله بین مویرگی مواد مغذی می‌شود.

میکروکارنت (تحریکات الکتریکی بسیار ریز) باعث تحریک فرایند عروق‌سازی می‌شود، که عبارت است از جوانه زدن مویرگ‌های جدید و تولید شبکه‌های مویرگی متراکم‌تر در بافت‌ها. این حالت، شرایط را برای رشد بافت جدید و ترمیم آسیب‌دیدگی‌ها می‌شود. تحریک الکتریکی با میکروکارنت میزان سوخت و ساز در بافت‌های درمان‌ شده را نیز افزایش می‌دهند.

میکروکارنت باعث تحریک فعالیت فیبروبلاست‌ها می‌شود


شکل الکتریکی میکروکارنت با تأثیرگذاری مستقیم بر فیبروبلاست‌ها باعث فعالیت آن‌ها در قالب فرایند بهبود می‌شود. در فرایند التیام زخم‌های ایسکمیک، فیبروبلاست‌ها ابتدا چارچوبی می‌سازند که انواع دیگری از سلول‌ها از جمله سلول‌های پوست و مویرگ‌ها بروی آن رشد می‌کنند. سیستم میکروکارنت بین پدهای منتشر کننده یک میدان نیروی الکترومغناطیس ایجاد می‌کند. میکروکارنت همچنین با تحریک فعالیت سلول‌های استخوانی باعث شتاب بخشیدن به بهبود شکستگی‌ها می‌شود.

ورزش غیرارادی

عضلات را حفظ و بازسازی می‌کند، به بازیابی توانایی خم شدن، دامنه حرکتی و قدرت کمک می‌کند. سطح متابولیسم بدن و تولید متابولیت‌های موضعی را افزایش می‌دهد.

تخلیه سیستم لنفاوی

تخلیه سیستم لنفاوی را 10 تا 30 برابر افزایش می‌دهد، که باعث فروکش ورم و التهاب، کاهش فشار وارده بر اعصاب قرار گرفته در فضاهای محدود و تقویت پاسخ‌های سیستم ایمنی بدن می‌شود.

کنترل درد

اثرات تسکینی میکروواس تراپی عبارتند از جلوگیری از انتقال عصبی سیگنال‌های درد و تحریک ترشح اندورفین.

فواید استفاده از دستگاه میکروواس


دستگاه میکروواس برای درمان آن دسته از عارضه‌هایی طراحی شده که افزایش التیام و ترمیم از طریق مکانیزم‌های افزایش جریان خون، تأمین مواد مغذی، حذف مواد زائد و فعالیت سلولی به بهبود آن‌ها کمک می‌کند. عارضه‌های زیر به خوبی به این نوع درمان پاسخ می‌دهند:

  •  درد پاشنه/ فاسئیت
  •  خار پاشنه
  •  سندرم‌های درد مزمن مانند فیبرومیالژی و درد مزمن پایین کمر، و شکستگی‌هایی که دیر جوش می‌خورند
  •  پادرد (هرگونه دردی در یک یا چند بخش پا)
  •  تاندونیت‌ها، از جمله تاندونیت تیبیال، تاندونیت آشیل و تاندونیت پرونئال
  •  عدم جوش خوردگی یکی از عوارض جدی شکستگی‌ها است و هنگامی رخ می‌دهد که شکستگی بیش از حد حرکت می‌کند، خونرسانی به آن ضعیف است یا عفونی می‌شود.
  •  زخم‌ها و شکستگی‌های در حال التیام
  •  زخم‌های دیابتی یا زخم‌های ایسکمیک
  •  آسیب‌های ورزشی از جمله کشیدگی و پیچ خوردگی، آسیب‌های ناشی از فشار مکرر مانند سندرم تونل کارپال و سندرم تونل تارسال.
  • پارگی تاندون آشیل آسیبی است که پشت ساق پا را درگیر می‌کند.
  • کشیدگی و پیچ‌ خوردگی مچ پا که باعث می‌شود مچ پا متورم، حساس به لمس و دچار کبودی موضعی شود.
  • کشیدگی و پیچ‌ خوردگی قوزک پا که عبارت است از کشیدگی یا پارگی یک یا چند رباط بیرون مچ پا.
  •  روماتیسم مفصلی شایع‌ترین نوع آرتریت‌های خود ایمنی است که باعث التهاب مفاصل می‌شود. علائم اصلی آن، درد و ورم مفاصل هستند.
  •  روماتیسم مفصلی نوجوانان شایع‌ترین نوع آرتریت‌های در میان کودکان زیر 17 سال است و ناشی از حمله سیستم ایمنی به بافت‌های سالم خود بدن می‌باشد.
  •  آرتروز، که گاهی اوقات به آن بیماری تخریب کننده مفصل یا آرتریت ناشی از «ساییدگی و فرسودگی» گفته می‌شود، شایع‌ترین نوع بیماری‌های مفصلی است. این بیماری باعث درد و خشکی مفصل می‌شود.
  •  نقرس نوعی آرتریت التهابی است. این بیماری می‌تواند باعث دردهای سوزشی ناگهانی، خشکی و ورم یک مفصل (معمولاً مفصل شست پا) شود.
  •  کیست‌های گانگلیون برآمدگی‌های شایع پر از مایعی هستند که در امتداد تاندون‌ها یا مفاصل دست و مچ دست رخ می‌دهند.
  •  نوروپاتی دیباتی نوعی آسیب عصبی است که گاهی اوقات برای مبتلایان به دیابت رخ می‌دهد. بالا بودن قند خون (گلوکز) می‌تواند به فیبرهایی عصبی سراسر بدن آسیب بزند، اما نوروپاتی دیابتی بیشتر عصب‌های پا و مچ پا را تخریب می‌کند.
  •  گرفتگی عضلات، انقباض یا سفت شدن دردناک عضلات است که ناگهان شروع می‌شود و از چند ثانیه تا چندین دقیقه طول می‌کشد.
  •  ادم و ورم مفصل. لنف ادم به تورمی گفته می‌شود که عموماً در یکی از پاها یا دست‌ها، و گاهی در هر دو دست یا هر دو پا، رخ می‌دهد.
  •  شلی مفصل. دررفتگی تکرار شونده مفصل عارضه‌ای که علامت اصلی آن جدا شدن جزئی یا کامل استخوان‌های مفصل به طور مکرر است.
  •  بی‌اختیاری ادرار، بیماری نشت غیرارادی ادرار است که در آن توانایی کنترل دریچه ادراری خارجی کاهش یافته یا از بین رفته است.

موارد منع استفاده از دستگاه میکروواس


  • ضربان ساز قلب نصب شده باشد.
  • دفیبریلاتور قلبی نصب شده باشد.
  • بیمار اخیراً دچار سکته مغزی شده، اما درمان نشده یا وضعیتش ناپایدار باشد.
  • سابقه ملانوم (تومور بدخیم)
  • اختلالات خونریزی فعال
  • ترومبوز وریدی عمیق
  • بارداری

پیش از جلسه درمان با دستگاه میکروواس


پیش از شروع میکروواس تراپی می‌بایست مناسب بودن استفاده از دستگاه میکروواس برای بیمار از طریق یک ارزیابی کامل (از جمله شرح کامل تاریخچه پزشکی بیمار) مشخص شود.

جلسات درمان با دستگاه میکروواس


در میکرو واس تراپی، پدهای منتشر کننده طوری روی پوست قرار داده می‌شوند که هر جفت از آن‌ها به صورت قطری نسبت به هم قرار بگیرند تا امواج به راحتی در عمق تمامی نقاط عضو یا ناحیه مورد نظر بدن نفوذ کرده و از آن عبور کنند. در اینجا، تا هشت جفت پد مورد استفاده قرار می‌گیرد تا با ایجاد یک وضعیت پمپاژ گسترده گردش خون بهبود یافته و فرایند التیام شتاب بگیرد.

یک جلسه میکروواس تراپی چقدر طول می‌کشد؟


جلسات درمان که 45 دقیقه طول می‌کشند معمولاً هفته‌ای 3 بار انجام می‌شوند. تعداد جلسات درمان مورد نیاز به شدت عارضه بیمار بستگی دارد، البته عموماً دوره درمان بین 30 تا 90 روز است.

نتایج


اگر چه نتیجه درمان برای بیماران مختلف متفاوت است، اما اکثر بیماران کاهش سطح اولیه علائمی مانند سوزش، گزگز و بی‌حسی را گزارش می‌دهند. در پایان 8 هفته درمان با دستگاه میکروواس، تعادل دوباره به دست آمده و کیفیت زندگی بهبود می‌یابد. آزمایش‌ها نشان داده که نتیجه این فرایند به تدریج و با تکرار درمان افزایش یافته و بادوام است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید